What we do

Onze activiteiten

Interieur en gevels

We zijn gespecialiseerd in kleuren. We stemmen, samen met u, de juiste kleuren af die bij uw interieur het best passen. Ook behang kan soms een onverwacht en uniek accent toevoegen. Ook voor uw gevel(s) bent u bij ons op de juiste plaats. Kaleien behoort tot één van onze ambachtelijke specialiteiten.


Renovatie van appartementen

Gespecialiseerd in renovaties van appartementen. We kunnen gaan voor een upgrade of voor een totale renovatie. Alles hangt af van uw budget en/of wensen. We geven u een eerlijk advies. Soms is een upgrade al voldoende om een mooie meerwaarde te creëren bij de verkoop of verhuring.Algemene afwerking
- Eerlijke tarieven (!!)

- Verzorgd resultaat.

- Kwaliteitsvolle producten.

- Volgens de regels van de kunst.

- Betrouwbaar vakwerk.

- Kunstspiegels (Airbrush Art).

- Glas in lood (restauratie/ontwerp).


Complete renovaties

 

Vertrouw op ons inzicht! Vaak zijn er kleine maar soms ook grote ingrepen nodig. Maar tegelijk kunt u er ook een mooie meerwaarde mee creëren voor uw vastgoed. Kopen of verhuren, een nieuw en fris pand verkoopt/verhuurt zichzelf uiteindelijk veel vlugger dan een te renoveren of ouderwets uitziend vastgoed. Het is zijn investering meer dan waard. U hebt ook slechts één aanspreekpunt, geen 5 verschillende aannemers. Wij regelen alles voor u!


Copyright @ All Rights Reserved